Конкурс за летњу школу клиничке фармакологије

Висока медицинска школа струковних студија у Ћуприји расписује

К  О Н  К  У  Р  С  

За једног студента смера Струковни фармацеут

 

Предмет и циљ конкурса – У периоду од  25.08.2017. до 04.09.2017. године у Охриду биће одржана „Летња школа Клиничке фармакологије“ у организацији Медицинског друштва за рационалну терапију Републике Србије, том приликом ће један студент моћи  да прошири своје знање из ове научне области. Трошкове пута, укључујући смештај и храну, платиће Висока медицинска школа струковних студија у Ћуприји. Изабраном студенту организовање одласка на „Летњу школу Клиничке фармакологије“, од стране установе, представља награду за уложен труд  у савладавању планом и програмом предвиђеног градива, те и стимуланс за све остале студенте, да својим трудом, у наредном периоду управо они изборе статус најбољег студента, што ће им омогућити  посету стручном скупу у друштву еминентних стручњака из области фармације из Србије и окружења.

Право учешћа на конкурс имају сви студенти друге године школске 2016/17 године, смера Струковни фармацеут.

Рангирање кандидата обавиће се на основу успеха постигнутом у претходној школској години (2015/16), а параметри за рангирање биће број остварених ЕСП бодова и просечне оцене.

Рок за пријаву на конкурс је до 04.08.2017. до 12.оо часова на шалтеру Референтске службе или на email школе: vmscuprija@gmail.com

ПРИЈАВА НА КОНКУРС

Директор
Високе медицинске школе
струковних студија у Ћуприји
Др сци мед. Христос Алексопулос
проф. струк. студија

Подели ово на