На ћупријском тргу синоћ незапамћена журка

На ћупријском тргу синоћ незапамћена журка

Преко 700 студената присуствовало је новогодишњој забави на централном тргу у Ћуприји у организацији студентског парламента ВМШСС.

Уз звуке популарне музике, бесплатно пиће, Деда Мраза, новогодишњу лутрију, специјалне светлосне и димне ефекте студенти су провели незаборавно вече, а празнична атмосфера платоа привукла је и остале грађане Ћуприје.

Према речима организатора ово је највећа студентска забава на отвореном у Србији, а председница студентског парламента Јована Михајловић је изјавила да је циљ ВМШСС да оваква прослава пређе у традицију.

Број заинтересованих студената је условио место одржавања новогодишње журке – рекао је директор школе Христос Алексопулос – то је једино место у граду које је одговарајућег капацитета и  на којем би сви студенти могли да се окупе. Велико ми је задовољство што смо успели да приредимо догађај за студенте који је забавног карактера, а у складу са њиховим жељама и интересовањима.

На новогодишњој лутрији двоје најсрећнијих студента Марија Станојевић и Милош Прљић добили су бесплатно путовање у Шпанију. Верујемо да је великодушност организатора превазишла досадашње норме и поставила нове стандарде када је однос према студентима у питању.

Подели ово на