Обавештење

Распоред полагања колоквијума уз предмета СОЦИЈАЛНА МЕДИЦИНА за 14.12.2015.

I   група од 11.00 до 12.00

Струковни медицински радиолог од броја индекса 1272 до броја индекса 1671

II група од 12.15 до 13.15

Струковни медицински радиолог од броја индекса 1679 до броја индекса 1842

Струковни фармацеутски тахничар

Место одржавања : Амфитеатар

Подели ово на