Обавештење

Распоред полагања колоквијума из предмета Социјална медицина 20.05.2019. године у амфитеатру:

7:00 – 7:45 Струковна медицинска сестра – од броја индекса 3571 до 3893
7:45 – 8:30 Струковна медицинска сестра – од броја индекса 3893 до 4127 и број 3043
8:30 – 9:15 Струковни физиотерапеут и струковна медицинска сестра бабица

Подели ово на