Обележавање 8. марта Међународног дана жена

Висока медицинска школа струковних студија у Ћуприји је, на челу са директором др сци. мед. Христосом Алексопулосом, по први пут, поводом 8. марта, женском делу запошљених, здравственим радницама Опште болнице, као и дамама колектива Школе за музичке таленте у Ћуприји, уручила мали знак пажње.

Директор др сци. мед. Христос Алексопулос, професор струковних студија, поздравио је запослене Опште болнице, пригодним говором: „Велико ми је задовољство што могу све да вас поздравим и честитам данашњи празник, Међународни дан жена. Добри здравствени радници су најбољи промотери здравља и знања. Ви сте наши „хероји“, пружате стручну помоћ сваком појединцу, у здрављу и болести, у току животног циклуса и то треба наградити.

Наши студенти, ваше будуће колеге, стичу квалификације и компетенције да самостално и у тиму обављају високостручне послове из области здравствене неге и заштите, а то успевају кроз стицање практичног знања и вештина, уз вашу помоћ. На најбољи начин спајају своје теоријско образовање са практичним искуствима. То је за све нас битно јер је део наше мисије и визије у подизању квалитета образовања сестара и безбедности пацијената и квалитета пружања здравствене неге. На хиљаде свршених студената који су у нашој школи дипломирали, то потврђује.“

Скупу су присуствовали директор Високе медицинске школе струковних студија др сци.мед. Христос Алексопулос и директор Опште болнице др Слободан Гајић, главне сестре свих одељења болнице, као и сви здравствене раднице одељења педијатрије, породилишта, дерматологије, рехабилитације, гинекологије.

Алексопулос је нагласио да је ово само наставак сарадње између  Високе медицинске школе струковних студија и Опште болнице у Ћуприји, која је једна од примарних наставних база ове Школе.

Поводом Међународног дана жена, директор др сци.мед. Христос Алексопулос, посетио је и Школу за музичке таленте у Ћуприји, где је лепе речи упутио нежнијем делу колектива.

Директорка ове установе Данијела Јовић је као веома позитиван оценила овај гест.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

 

Подели ово на