Отварање нове читаонице

Улагање у образовање је улагање у будућност.

 

Град на Морави по Високој медицинској школи струковних студија познат је у целој Србији и ван граница земље. Желимо да са Школом, запосленима и свим студентима уђемо у Европу. Све што имају студенти у Европи имаће и студенти наше школе.

Испуњавајући жељу студената и студентског парламента Високе медицинске школе струковних студија у Ћуприји, данас је отварена читаоница коју ће студенти моћи да користе свакодневно, под покровитељством Hellenic Sugar Serbia. Велики је значај овог пројекта јер је на отварању присуствовао и академик Драгослав Михајловић. Вршилац дужности директора Високе медицинске школе струковних студија др сци. мед. Христос Алексопулос, професор струковних студија, предложио је Михајловићу да се једна његова књига, по личном избору, преведе и штампа на грчком језику, а промоција ове књиге била би у Солуну, што је академик са задовољством прихватио.

Такође, Висока медицинска школа струковних студија у Ћуприји из своје издавачке делатности, на свечаном отварању читаонице Народној библиотеци „Душан Матић“ у Ћуприји поклонила је 47 књига.

 

Подели ово на