Јавно приватно партнерство између Високе медицинске школе струковних студија у Ћуприји и едукативног центра Гламоур из Параћина

NYX ШКОЛА ШМИНКЕ У ПАРАЋИНУ, У ЕДУКАТИВНОМ ЦЕНТРУ ГЛАМОУР! Школа траје од 08.05.2017. до 12.05.2017. године у времену од 09.00 до 17.00 часова (30 радних сати). Наши едукатори познати су по томе да веома добро и несебично преносе знање на своје ученике. Уверите се зашто је NYX водећи бренд у свету за професионалне шминкере! Све информације и пријаве на број 062/8777-999 Наша обука обухвата: Теоријски део (нега лица, како припремити кожу и како направити прави избор за макеуп клијента); правилни избор четкица, као и правилно руковање четкицама (сусрешћете се са широким асортиманом од преко стотину четкица); припрема лица уз одговарајући прајмер, који отклања све неправилности са лица клијента, како би Ваш макеуп изгледао беспрекорно, уз минималну количину шминке; избор пудера према типу коже; све технике контурисања према облику лица (NYX шминка нуди најширу палету кремастих и компактних боја за контурисање); ,,Стробинг,, мокар изглед лица; правилно исцртавање обрва (помадама, геловима, оловкама, пудерима, сенкама..); припрема капака; више техника сенчења очију.

Постаните део нашег тима…

За студенте Високе медицинске школе Ћуприја цена курса 99 еура. Број места је ограничен. Ако желите друге да улепшавате на прави начин, постаните професионалац у томе са NYX интернационланим сертификатом.

Обезбеђен је бесплатни курс за најбољег студента прве године студијског програма Струковни козметичар естетичар и запосленог у Козметичком салону Високе медицинске школе струковних студија у Ћуприји.

Последњег дана је полагање, након којег се добија NYX ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ СЕРТИФИКАТ.

Подели ово на