Пријава испита – септембар

Пријава испита за редовни септембарски испитни рок обављаће се у периоду од 08.08. до 10.08. 2016. године.

Да би били у могућности да пријаве испите у септембарском испитном року, студенти су у обавези да измире сва дуговања .

Студенти којима није прокњижена  уплата до истека рока за пријаву испита, моћи ће накнадно да пријаве испите по званичном ценовнику Високе медицинске школе  струковних студија.

Напомене:

  • Измиреним обавезама се сматрају прокњижене уплате на студентском налогу до краја рока за пријаву, а не да је извршена уплата 08.08.2016.. године и касније. Исти принцип важи и за уплату за пријаву испита.
  • Молбе за накнадну пријаву испита по условима за пријаву испита у року, неће бити уважене.

Студент плаћа испит у следећим случајевима:

  • Уколико не пријави испит у предвиђеном року ( 2000,00 динара)
  • Уколико пријављује испит трећи пут (600,00 динара)
  • Уколико је одслушао све три године студија закључно са школском 2014/15 годином (у статусу студента П1,П2,П3..)(2500,00)

Све уплате се врше на текући рачун школе 840-1380666-30

Студент има право да пријави испит и ван утврђених рокова за пријаву. Пријаву испита ван рока за пријављивање испита није могуће извршити електронским путем, већ се врши на шалтерима Студентске службе, предајом попуњене збирне пријаве и доказа о уплати. У том случају испит се плаћа по другој цени, у складу са усвојеним Ценовником. Могуће је испит пријавити и на дан полагања, најкасније 1 (један) сат пре почетка испита.

Уколико се у току једног испитног рока, један предмет полаже више дана, студент може да пријави испит најкасније 1 сат пре почетка првог дана полагања тог испита, без обзира што је на распореду за други или неки следећи термин истог испита.

Уколико студент у оквиру једног испитног рока положи предмет којим је била условљена пријава одређеног испита, студент има могућност накнадне пријаве условљених испита у истом испитном року. У тим ситуацијама пријава се врши на шалтерима Студентске службе попуњавањем збирне пријаве најкасније сат времена пред почетак испита.

 

 

Подели ово на