Распоред полагања по групама

Распоред полагања испита из предмета Интерна медицина одржаће се 05.10.2016. године по следећем распореду:

Струковна медицинска сестра:

  1. група од 9 часова од броја индекса 28 до 949
  2. група од 10 часова од броја индекса 1006 до 1344
  3. група од 11 часова од броја индекса 1367 до 1404
  4. група од 12 часова од броја индекса 1453 до 1576
  5. група од 14 часова од броја индекса 1600 до 1641
  6. група од 15 часова од броја индекса 1643 до 1723
  7. група од 16 часова од броја индекса 1725 до 1766
  8. група од 17 часова од броја индекса 1775 до 1844

Струковни физиотерапеут:

  1. група од 17 часова бројеви индекса 32303, 706, 726
  2. група од 18 часова број индекса 920

Струковна медицинска сестра бабица од 18 часова од броја индекса 1508 до 1858

Подели ово на