Распоред предавања из предмета Анатомија

Распоред предавања из предмета Анатомија

 

Предавања из Анатомије заказана за 23.11. и 30.11.2016. године (струковни медицински радиолог) се одлажу, и одржаће се 03.12.2016. од 09.00 до 15.00

Предавања заказана за 07.12. и 14.12.2016. године  (струковни медицински радиолог) се одлажу, и одржаће се 10.12.2016. од 09.00 до 15.00

26.11.2016.     субота
09.00-12.00     Струковни медицински радиолог
12.00-14.15     Струковни физиотерапеут
Струковни фармацеут
14.15-16.30     Струковна медицинска сестра-бабица

29.11. 2016.    уторак
12.00-14.15     Струковни физиотерапеут
Струковни фармацеут
14.15-16.30     Струковна медицинска сестра-бабица

03.12.2016.     субота
09.00-15.00     Струковни медицински радиолог

06.12.2016.     уторак
12.00-14.15     Струковни физиотерапеут
Струковни фармацеут
14.15-16.30     Струковна медицинска сестра-бабица

10.12.2016.     субота
09.00-15.00     Струковни медицински радиолог

13.12.2016.     уторак
12.00-14.15     Струковни физиотерапеут
Струковни фармацеут
14.15-16.30     Струковна медицинска сестра-бабица

Подели ово на