Свечана Академија Лесковац

12.05. 2017. у ВЕЛИКОЈ САЛИ Дома здравља Лесковац одржана je СВЕЧАНA АКАДЕМИЈA – Централнa Републичкa прославa, поводом Међународног дана медицинских сестара.

Овом скупу присуствовали су помоћница директора за наставу у ВМШСС у Ћуприји, др сци. мед. Љиљана Антић, шеф студијског програма СМС, др сци. мед. Миле Деспотовић и студенткиње 3. године, одсека СМС, Валентина Вељковић и Јована Стаменић, које су добиле признања на Конкурсу, као најбоље  студенткиње из ВМШ у Ћуприји.

Присутним учесницима у име Школе, обратила се помоћница директора за наставу, др сци. мед. Љиљана Антић, речима:

Уважени гости, поштоване медицинске сестре и техничари Србије

Велико ми је задовољство да вас све поздравим и у своје име и у име директора ВМШСС у Ћуприји, др сци. мед. Христоса Алексопулоса, да вам честитам празник, међународни дан медицинских сестара.

Проф. Алексопулос је спречен да то лично учини, јер ове  године, када уписујемо 19. генерацију студената, у ВМШСС у Ћуприји по први пут обележавамо овај дан и наши планови су да то постане традиција. Наш циљ је и да постанемо лидери у реформи образовног система медицинских сестара, а у складу са директивама Европске уније и да наше сестре добију европску диплому и раде по европским стандардима.

Најбољим сестрама и најбољим студентима честитам добијање награда Савеза удружења здравствених радника Србије и захваљујем се организаторима на позиву.

Подели ово на