Изложба Естетике и декоративне козметике

Slika 06У холу Високе медицинске школе струковних студија у Ћуприји 12.3.2013. отворена је изложба радова студената треће године Студијске групе Високи струковни козметичар-естетичар. Изложене су ВЕНЕЦИЈАНСКЕ МАСКЕ  које су студенти осликали у оквиру предмета Естетика и декоративна козметика, код проф. Наташе Крстић. Креативност и индивидуални доживљај естетике ове младе девојке приказале су у ових десет чаробних маски. Изложиле су нам и своје козметичке препарате за негу лица, крем за негу руку, сенке за очи и лабело за усне. Прозводи се израђују у оквиру предмета Козметологија 2, наставника вештина Јагоде Николић.

Изложбу је отворио представник студентског парламента  Милош Станковић, а поред наших студената, професора и наставника с поносом смо је приказали и гостима који су тога дана у оквиру Темпус програма гостовали у нашој школи.

Све похвале нашим студентима, излагачима: Илић Сузани, Станковић Милени, Барић Бранкици, Павловић Кристини, Поповић Александри, Смиљани Тодоровић,  Драгани Миладиновић, Јовани Јовановић, Јовани Младеновић и Андријани Ивановић.

Slika 08 Slika 07 Slika 06Slika 09 Slika 05 Slika 04 Slika 03 Slika 02 Slika 01

Author: РЦ

Share This Post On