Извештај са семинара „Будућност и перспектива студената и дипломаца медицинских наука 20-24.11.2013 Златибор“

IMG_6850У периоду од 20.до 24.11. на Златибору је одржан други по реду семинар у организацији ВЗШ Земун,  у сарадњи са Савезом Студената Београда.
Семинару су присуствовали представници парламента Јулијана Динић и Милена Маравић, као и студенти ВМШ Немања Стојановић и Јована Илић.
Првог дана семинара учесницима су добродошлицу пожелели председник Савеза Студената ВЗШ, Саво Папић и председник ССБ-а, Ранко Стојановић.
Другог дана одржана су предавања на тему превазилажења проблема у току студирања од стране Спец.мед.психологије Мирославе Вуковић, Интеракције грејпфрута са лековима, мануелних техника и Прве помоћи, у оквиру школе практичног знања.
Трећег и четвртог дана одржане су сесије од стране предавача ССБ-а, др Кристине Давидовић и Марка Павловића и ВЗШ на теме медицинских наука, чему је додата скраћена верзија обуке вештине презентовања, као неопходна вештина сваког студента.

IMG_6836

Семинару су присуствовали представници ФАСПЕР-а, затим Дефектолошког факултета из Македоније, Високе медицинске из Хрватске, Дефектолошки из Словеније, и други. Они су имали посебне научне радове које су представљали на одвојеним сесијама.

У оквиру вечерњег програма организоване су журке у Гранд Ајриш Пабу где смо се упознали са доста нових колега и склопили пријатна познанства.

Задњег дана семинара уручени су сертификати о похађању семинара који свакако може користити у даљем школовању и каријери, верификовани од стране ВЗШ и ССБ-а.

Целокупни семинар био је више него користан и студенти, као и представници Парламента ВМШ пошли су за Ћуприју пуни утисака и нових искустава.

Овим путем захваљујемо се Високој здравственој школи на позиву и гостопримству уз очекивања да ћемо их и сами у скорије време угостити, затим директорки ВМШ, др Љиљани Миловић што нам је омогућила присуство на семинару, као и целокупној управи Школе која нам на све начине помаже у нашем раду.

У Ћуприји, 24.11.2013.

С поштовањем,
Секретар Парламента ВМШ
Јулијана Динић

Author: РЦ

Share This Post On