Јунски испитни рок

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПРИЈАВУ ИСПИТА У
ЈУНСКОМ РЕДОВНОМ  ИСПИТНОМ РОКУ

 

Обавештавају се студенти прве, друге и треће године да је пријава испита за редовни јунски испитни рок у периоду од 9. до 11. јуна 2020. године. Пријава испита врши се електронским путем

Јунски испитни рок траје од 15. јуна до 30. јуна 2020. године

Студент плаћа испит у следећим случајевима:

  • Уколико не пријави испит у року за пријаву испита (2000,00 динара) и
  • Уколико пријављује испит трећи пут (600,00 динара)

Све уплате се врше на текући рачун Академије 840-0000002106666-68

Студент има право да пријави испит и ван утврђених рокова за пријаву. Пријаву испита ван рока за пријављивање испита није могуће извршити електронским путем, већ се врши на шалтерима Студентске службе, предајом попуњене збирне пријаве и доказа о уплати.

Могуће је испит пријавити и на дан полагања, најкасније 1 (један) сат пре почетка испита.

Уколико се у току једног испитног рока, један предмет полаже више дана, студент може да пријави испит најкасније 1 сат пре почетка првог дана полагања тог испита, без обзира што је на распореду за други или неки следећи термин истог испита.

Уколико студент у оквиру  једног  испитног  рока  положи предмет којим је била условљена пријава одређеног испита, студент  има могућност накнадне пријаве  условљених испита у истом испитном року.

У тим ситуацијама пријава се врши на шалтерима Студентске службе попуњавањем збирне пријаве најкасније сат времена пред почетак испита.

Подели ово на