Конкурс за Balkan Fun

Висока медицинска школа струковних студија у Ћуприји позната је по квалитетним условима за школовање студената и професорима који на прави начин преносе знање оспособљавајући студенте на основним и специјалистичким студијама за посао који их очекује.

У том духу, а поводим 04. Априла, Дана студената Руководство Високе медицинске школе струковних студија у Ћуприји посвећује тај дан онима који то заиста и заслужују – СТУДЕНТИМА.

Дан студената 04. Април је права прилика да Школа истакне најбоље студенте, да им се одужи и захвали за показано знање и остварен успех у току школовања. Зато је потребно да се сви заинтересовани студенти који су уписали трећу годину студија у текућој 2016/17 години и имају остварен висок просек поднесу пријаву СТУДЕНТСКОЈ СЛУЖБИ како би се на дан студената набољи студенти, са сваког смера по један, наградили ваучером за одлазак на Balkan Fun који се одржава од 28.04. до 02.05.2017 у Паралији, у Грчкој.

На дан студената са почетком у 17 часова у дворишту Школе биће организована забава посвећена студентима и додела награда најбољима на свих шест студијских програма.

Пријаве студентској служби подносе се до петка 31.03.2017. године

 

Управа Школе

Author: РЦ

Share This Post On