Могућност за наставак школовања, одн. за упис у IV и V годину интегрисаних академских студија Фармације у Ћуприји

За заинтересовану страну –
струковне фармацеутске техничаре
и студенте завршне године
Високе медицинске школе
струковних студија у Ћуприји
студијског програма
струковни фармацеутски техничар

Информација у вези могућности за наставак школовања, одн. за упис у IV и V годину интегрисаних академских студија Фармације у Ћуприји.

 

Поштовани,

red-arrowsУ сарадњи са акредитованим приватним факултетом Европски универзитет – Фармацеутски факултет из Новог Сада, Висока медицинска школа струковних студија у Ћуприји је у могућности да понуди струковним фармацеутским техничарима и студентима завршне године наше Школе наставак школовања на интегрисаним академским студијама Фармације.

Наиме, примећујући велики број изузетно квалитетних студената који завршавају смер Струковни фарамцеутски техничар у Високој медицинској школи струковних студија у Ћуприји, као и сагледавањем могућности њиховог даљег образовања на доступан и приступачан начин, јавила се идеја о организовању наставе IV и V године интегрисаних академских студија Фармације у Ћуприји, у просторијама Високе медицинске школе струковних студија у Ћуприји. На тај начин би био омогућен наставак студирања на истој локацији.

Студије Фармације изводио би акредитовани приватни факултет Европски универзитет – Фармацеутски факултет из Новог Сада, (www.faculty-pharmacy.com), у сарадњи са самом Високом медицинском школом струковних студија у Ћуприји. На овом факултету у Новом Саду већ су успешно наставили студије неки студенти наше Школе, при чему блискост програма два поменута студијска програма омогућава директан упис IV године, са обавезом похађања одређених диференцијалних испита I-III године.

Иако се студије на приватном факултету плаћају (око 3000 еура по години студирања), чин студирања и живљења у Ћуприји би значајно смањио финансијске трошкове за оне студенте који желе да даље наставе студирање.

Обзиром да је овај пројекат још у фази идеје, али је реализација отпочињања наставе могућа у врло кратком временском року (краћем од једне године), молим Вас да нам путем електронске поште или у телефонском разговору, доставите информацију да ли сте заинтересовани да наставите Ваше школовање на интегрисаним академским студијама Фармације које би се одвијале у просторијама Високе медицнске школе струковних студија у Ћуприји. Oсоба за контакт је проф. др Драгана Секуловић, број телефона је 0631141637.

Циљ је да проценимо да ли постоји заинтересованост кандидата за ову идеју, одн. да се школовање студената олакша у смислу приступачности.

Унапред Вам се захваљујем на свакој повратној информацији.

Д И Р Е К Т О Р
Проф. др Татјана Симовић

Контактни образац

[contact-form-7 id=”3045″ title=”Могућност за наставак школовања”]

Author: РЦ

Share This Post On