Обавештење

РАСПОРЕД ПРЕДАВАЊА ИЗ ПРЕДМЕТА ГИНЕКОЛОГИЈА

СТРУКОВНА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА-БАБИЦА

24.10. od 08.00 do 12.30

26.10. od 08.00-10.15
27.10. od 08.00-10.15
28.10. od 08.00-10.15
21.11. od 08.00 do 12.30
23.11. od 08.00-10.15
24.11. od 08.00-10.15
25.11. od 08.00-10.15
19.12. od 08.00 do 12.30
21.12. od 08.00-10.15
22.12. od 08.00-10.15
23.12. od 08.00-10.15

Author: РЦ

Share This Post On