ОБАВЕШТЕЊЕ – ПРИЈАВA ИСПИТА ОСС

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПРИЈАВУ ИСПИТА У ОКТОБАРСКОМ  РЕДОВНОМ  ИСПИТНОМ РОКУ

 

Обавештавају се студенти основних струковних студија да је пријава испита за редовни септембарски испитни рок у периоду од 23. до 26. августа 2021. године.

Пријава испита врши се електронским путем

Септембарски  испитни рок траје од 01. септембра до 15. септембра 2021. године

Студент плаћа испит у следећим случајевима:

  • Уколико не пријави испит у року за пријаву испита (1.500,00 динара) и
  • Уколико је у статусу самофинасирајућег студента (600,00 динара)

Све уплате се врше на текући рачун Академије 840-2106666-68. У позиву на број, наводи се број од тринаест цифара из ФИС-а

Потребно је да студент изврши уплату одговарајућег износа на текући рачун Школе 72 сата пре датума од ког би требало да располаже новцем, односно да га користи за плаћање рате школарине и/или пријављивање испита.

Уколико студент благовремено изврши уплату са тачним јединственим позивом на број, уплата се  приказује  на стању рачуна његовог налога на студентском сервису и тако може несметано да располаже уплаћеним новцем.

Студент има право да пријави испит и ван утврђених рокова за пријаву. Пријаву испита ван рока за пријављивање испита није могуће извршити електронским путем, већ се врши на шалтерима Студентске службе, предајом попуњене збирне пријаве и доказа о уплати.

Могуће је испит пријавити и на дан полагања, најкасније 1 (један) сат пре почетка испита.

Уколико се у току једног испитног рока, један предмет полаже више дана, студент може да пријави испит најкасније 1 сат пре почетка првог дана полагања тог испита, без обзира што је на распореду за други или неки следећи термин истог испита.

Уколико студент у оквиру  једног  испитног  рока  положи предмет којим је била условљена пријава одређеног испита, студент  има могућност накнадне пријаве  условљених испита у истом испитном року.

У тим ситуацијама пријава се врши на шалтерима Студентске службе попуњавањем збирне пријаве најкасније сат времена пред почетак испита.

Author: Jelena Nikolic

Share This Post On