Посета Војно медицинској Академији

У петак, 18 децембра 2015. године, студенти 2 године смера Струковни медицински радиолог су са  Шефом одсека за радиологију Проф др Слободаном Секуловићем, посетили Институт за радиологију као и Институт за нуклеарну медицину Војно медицинске академије у Београду.

DSC_4611Испред домаћина, госте је поздравила Начелница Института за радиологију ВМА, Проф др Лепосава Секуловић, пожелевши нам добродошлицу са жељом да наша поста  овој врхунској здравственој установи буде успешна и садржајна.

Своје млађе колеге поздравили су и Кристина Митић, главни техничар Института за радиологију као и Илија Крантић одговорни струковни радиолог на поликлиничком делу Института. Студенти су, подељени у групе обишли сва радна места у Институту за радиологију укључујући и КТ и МР дијагностику као и Оделење за радиотерапију где су се упознали са радом на најсавременијим дијагностичким и терапеутским уређајима. Обишли су и Институт за нуклеарну медицину где су, у пратњи главног техничара, такође обишли  сва радна места и упознали се у основи са принципима рада и дијагностике у Институту.

DSC_4615Имајући у виду квалитет и темпо развоја у области радиологије, позвани смо да и у наредном периоду, посећујемо Институт за радиологију ВМА како бисмо стечена теоретска знања допунили и практично проверили у овој највећој и најзначајнијој радиолошкој установи у Србији.

Позив је са великом захвалношћу једногласно прихваћен.  DSC_4609

Проф др Слободан Секуловић
Шеф одсека  струковни радиолог

Author: РЦ

Share This Post On