Распоред испита по групама

Распоред полагања испита по групама из предмета Интерна медицина, струковна медицинска сестра:

23.06.2016.год.

Група Сатница Од броја индекса До броја индекса
I група у 09.00 578 725 и број 47506
II група у 10.00 865 1277
III група у 11.00 1279 1335
IV група у 12.00 1342 1370
V група у 14.00 1371 1420
VI група у 15.00 1432 1458
VII група у 16.00 1459 1500
VIII група у 17.00 1510 1526

24.06.2016.год.

Група Сатница Од броја индекса До броја индекса
I група у 09.00 1531 1573
II група у 10.00 1576 1616
III група у 11.00 1620 1698
IV група у 12.00 1701 1716
V група у 14.00 1728 1751
VI група у 15.00 1754 1771
VII група у 16.00 1775 1824

Студенти који су накнадно пријавили испит из предмета Интерна медицина (пошто је био условљен Анатомијом), полагаће испит 25.06.2016. год а сатница ће бити накнадно објављена.

 

Распоред полагања испита по групама из предмета Интерна медицина, струковни физиотерапеут:

25.06.2016.год.

Група Сатница Бројеви индекса
I група у 09.00 32303,  33176,  42197,  241,  267
II група у 10.00 363

 

Распоред полагања испита по групама из предмета Интерна медицина, струковна медицинска сестра бабица:

25.06.2016.год.

Група Сатница Од броја индекса До броја индекса
I група у 10.00 1584 1849
II група у 11.00 1850 1858
III група у 12.00 1861 1874
IV група у 14.00 1875 1880

Author: РЦ

Share This Post On