Распоред испита по групама – Педијатрија

РАСПОРЕД  ИСПИТА  ИЗ ПРЕДМЕТА: ПЕДИЈАТРИЈА

(СТРУКОВНА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА)

ОДРЖАЋЕ СЕ  ПО РАСПОРЕДУ:

Група Датум Сатница Од броја индекса До броја индекса
I група 08.04.2017. 09.00 1483 1844
II група 10.04.2017. 08.00 578

1325

1312

1329 и бр. 42144

III група 13.04.2017. 08.00 1331 1481 и бр. 1313

 

 

Author: РЦ

Share This Post On