Распоред полагања

Распоред полагања испита из предмета Интерна медицина, струковна медицинска сестра:
06.06.2012. године у 10 часова од броја индекса 28160 – 37793
08.06.2012. године у 10 часова од броја индекса 37799 – 39084

Подели ово на