Распоред полагања испита по групама

Распоред полагања испита из предмета Интерна медицина, струковна медицинска сестра:

19.07.2016.
09.00 – 10.00 од броја 638 до броја 725 и број 47506
10.00 – 11.00од броја 911 до броја 1277
11.00 – 12.00 од броја 1279 до броја 1326
12.00 – 13.00 од броја 1328 до броја 1333
14.00 – 15.00 од броја 13337 до броја 1357
15.00 -16.00 од броја 1361 до броја 1384
16.00 – 17.00 од броја 1385 до броја 1407
17.00 – 18.00 од броја 1420 до броја 1448

20.07.2016.
09.00 – 10.00 од броја  1450 до броја 1467
10.00 – 11.00 од броја 1473 до броја 1523
11.00 – 12.00 од броја  1524 до броја 1529
12.00 – 13.00 од броја 1530  до броја 1619
14.00 – 15.00 од броја 1620 до броја 1640
15.00 -16.00 од броја 1642 до броја 1682
16.00 – 17.00 од броја  1688 до броја 1715
17.00 – 18.00 од броја  1716 до броја 1749

22.07.2016.
09.00 – 10.00 од броја  1754 до броја 1789
10.00 – 11.00 од броја 1802 до броја 1839

Author: РЦ

Share This Post On