Распоред полагања испита по групама

Распоред полагања испита из предмета Интерна медицина, струковна медицинска сестра:
02.09.2014. у 10 часова од броја индекса 3-I до броја индекса 299-I09.09.2014. у 10 часова од броја индекса 307-I до броја 375-I и од броја 28190/I до броја 47506/I

Author: РЦ

Share This Post On