Резултати конкурса за студентске кредите и стипендије

Poštovani studenti objavljeni su rezultati konkursa za studentske kredite i stipendije. Pretraga rezultata konkursa za studente  je na sajtu UniCredit banke. Rezultate konkursa možete dobiti i u skriptarnici škole.

STIPENDIJE

Objavljeni rezultati predstavljaju PREDLOG LISTE KANDIDATA za dodelu STUDENTSKIH STIPENDIJA za školsku 2021/2022 godinu.

Ukoliko nisu tačno navedeni neki od elemenata za bodovanje, koji su navedeni u konkursu, kandidat može podneti DOKUMENTOVAN PRIGOVOR / preko Visokoškolske ustanove  koju pohađa, najkasnije do 17.12.2021.godine. Prigovori koji nisu dokumentovani, neće se razmatrati.

STUDENTI kojima je odobrena STUDENTSKA STIPENDIJA dužni su da otvore tekući račun u najbližoj ekspozituri UniCredit Banke, ukoliko nisu otvorili u prethodnim godinama.

KREDITI

Objavljeni rezultati predstavljaju PREDLOG LISTE KANDIDATA za dodelu STUDENTSKIH KREDITA za školsku 2021/2022 godinu.

Ukoliko nisu tačno navedeni neki od elemenata za bodovanje, koji su navedeni u konkursu, kandidat može podneti DOKUMENTOVAN PRIGOVOR  preko Visokoškolske ustanove  koju pohađa, najkasnije do 17.12.2021.godine. Prigovori koji nisu dokumentovani, neće se razmatrati.

STUDENTI kojima je odobren STUDENTSKI KREDIT dužni su da otvore tekući račun u najbližoj ekspozituri UniCredit Banke, ukoliko nisu otvorili u prethodnim godinama.

Korisnici studentskog kredita kojima je prvi put odobren kredit, dužni su da dostave Visokoškolskoj ustanovi na kojoj studiraju, popunjen i overen Obrazac br. 6 – IZJAVA ŽIRANTA, kopiju važeće, ili očitanu ličnu kartu žiranta, i menicu popunjenu prema uputstvu sa poleđine Obrasca br. 6, a u skladu sa Ugovorom o studentskom kreditu, najkasnije do 20.02.2022. godine.

*Posle navedenog datuma, Obrazac br. 6 – IZJAVA ŽIRANTA, kopiju važeće, ili očitanu ličnu kartu žiranta, i menicu popunjenu prema uputstvu sa poleđine Obrasca br. 6, korisnici studentskog kredita mogu dostaviti na adresu:

Author: РЦ

Share This Post On