Сајам науке, образовања и уметности – НОУ Фест 2017

Желим да Вас све поздравим испред студената Високе медицинске школе струковних студија у Ћуприји, наставног особља и у лично име и да Вам пожелим добродошлицу на Петом регионалном сајму образовања НОУ Фест. Посебно поздрављам министра просвете, науке и технолошког развоја господина Младена Шарчевића.

Студенти су увек у праву, зато имају право, цитирам друга ТИТА који је рекао 1968. године, што је и данас актуелно, зато држава поштује њихова права за боље услове рада и образовање, и улаже све више из године у годину у образовање, науку и технолошки развој.

У Високој медицинској школи струковних студија све своје ресурсе усмерили смо у образовање и рад са младим људима, јер велико је богатство образовати младе људе. У свом раду желимо да одговоримо захтевима које намеће савремено доба. Млади представљају изузетно значајну категорију становништва и будуће носиоце промена у друштву.

У Високој медицинској школи струковних студија у Ћуприји на разним смеровима до сада је дипломирало преко 6.000  студената. На овакав резултат јако смо поносни.

Улагање у образовање је улагање у будућност и пети регионални сајам образовања у Високој медицинској школи струковних студија у Ћуприји је такође улагање у будућност.

Драго ми је да ћемо бити домаћини једног оваквог скупа.

ДОБРО ДОШЛИ

Др сци мед Христос Алексопоулос В.Д. Директор Високе медицинске школе струковних студија у Ћуприји

Author: РЦ

Share This Post On