Библиотека

Висока медицинска школе струковних студија у Ћуприји поседује и библиотеку у којој студенти и наставни кадар могу пронаћи потребну савремену литературу на српском и страним језицима ради непосредног и лаког обављања образовних, научно-истраживачких и стручних задатака. Стручна литература као и остала која се изучава на одговарајућем студијском програму је обезбеђена у довољној мери. Поред стручне литературе у библиотеци су на располагању и стручни часопсиси и радови студената.

picture

У оквиру библиотеке смештена је читаоница и интернет лабораторија (сала са рачунарима) која студентима омогућава коришћење електронске поште, израду семинарских и дипломских радова као и брз приступ информацијама у циљу, истраживања, образовања и информисања у научним и стручним областима.
Поред електроснских књига, стручна литература у електронском облику доступна је студентима и посредством КОБСОН-а преко кога је доступно преко 35.000 наслова страних научних часописа у пуном тексту, око 60.000 наслова књига, као и неколико индексних база података.

Списак литературе у библиотеци по смеровима и предметима:

  1. година
  2. година
  3. година

 

Контакт:
Телефон: 035/401-117
e-mail: bibliotekavms@gmail.com