Дан отворених врата

Академија васпитачко-медицинских струковних студија Одсек Ћуприја, до 2019.године позната као Висока медицинска школа струковних студија у Ћуприји, у суботу 14.05.2022.године у 11 сати организоваће Дан отворених врата за све заинтересоване матуранте, будуће студенте и њихове родитеље да се и упознају са начином студирања и условима уписа студената.

Сви заинтересовани могу да посете просторије Одсека Ћуприја АВМСС на адреси Булевар војске бб, Ћуприја.

Сви посетиоци ће у 11 сати имати прилику да поразговарају са руководиоцем Одсека Ћуприја, шефовима катедри које руководе студијским програмима, упуте се у план и програм основних и мастер студија, као и да упознају инспиративну средину  и техничку опремљеност која нашим студентима пружа максималну подршку у процесу стицања њиховог образовања.

Врата великог броја учионица, кабинета, лабораторија, амфитеатра и симулацоног центра биће  отворене како би наши будући студенти стекли утисак како је студирати у државној школи са традицијом дугом 24 године.

Поред просторија у којима се изводе наставни процес, будући студенти видеће и како изгледају студентска служба, читаоница, библиотека, скриптарница и све остало што ће будући студенти користити у току студија.

Author: РЦ

Share This Post On